Mobiele website

In 2013 is het internet gebruik via de mobiele telefoons/tablets toegenomen tot 20% van alle website bezoeken. De verwachtig is dat het aandeel van de mobiele bezoekers ook in 2014 sterk blijft stijgen. Het is dus raadzaam uw website geschikt te maken voor mobiele bezoekers. Om uw website geschikt te maken voor de mobiele bezoekers heeft u drie opties.

1. Responsive design2
Wanneer uw website responsive is zal de website zijn afmetingen en verhoudingen aanpassen naar de gebruikte resolutie van de bezoeker. Alle informatie van uw website is dus goed zichtbaar op zowel een pc als een mobiele telefoon of tablet.

2. Aparte mobiele website
Wanneer uw website niet responsive is kunt u er voor kiezen om een aparte mobiele website te laten realiseren. Er wordt vaak voor een aparte mobiele website gekozen wanneer men via mobiel minder of gerichtere informatie wilt bieden dan de ‘normale’ website.

3. Uw eigen app
Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen app te laten ontwikkelen. Hiermee bent u op eenvoudige wijze in staat uw klanten te voorzien van informatie/aanbiedingen.
Voor meer informatie over apps klikt u hier.