Belettering & Sign

Belettering & Sign bestaat uit vele soorten belettering. Van autoreclame tot glasdecoratie en van fotowanden tot reclameborden. GWD Reclame heeft dit onderverdeelt in de volgende drie categorieën.

Autobelettering

Met de belettering van uw auto maakt u overal waar u komt opvallende reclame. U kunt bij GWD Reclame terecht voor de belettering van uw auto of het gehele wagenpark. Maar ook voor autoruiten tinten en carwrapping bent u bij ons aan het goede adres.

Meer informatie over autobelettering.

Outdoor signing

Om uw bedrijf goed op te laten vallen is buitenreclame essentieel. GWD Reclame biedt diverse mogelijkheden voor buitenreclame. Denk hierbij aan gevelbelettering, lichtreclame, spandoek frames en reclameborden.

Meer informatie over outdoor signing

Indoor signing

Met de juiste binnenreclame creëert u de sfeer die u wilt hebben. Dit kan o.a. met complete fotowanden of de bekende glasdecoratie die veel in keukens en badkamers voorkomt. Maar denkt u ook eens aan de mogelijkheden van privacy folie, zonwerende folie of anti inbraakfolie.

Meer informatie over indoor signing

Anti inbraakfolie

Veiligheidsfolie is raamfolie dat aan de binnenkant van een huis of gebouw op de ramen wordt aangebracht. Het raamfolie zorgt ervoor dat bij breuk het glas niet in scherven rond vliegt. Met dit glasfolie wordt in principe van gewoon glas veiligheidsglas gemaakt. Het veiligheidsfolie wordt dan ook vaak toegepast op ramen in klaslokalen van scholen. Ook de kinderopvang en het kinderdagverblijf kan met dit veiligheidsfolie van het merk Reflectiv veel letsel voorkomen!

Ook tegen inbraak of vandalisme!
Het veiligheidsfolie wordt niet alleen voor veiligheidsdoeleinden gebruikt, maar ook bijvoorbeeld tegen inbraak. Het wordt in de volksmond daarom ook wel anti inbraak folie of inbraakwerende folie genoemd. Zodra een persoon een steen tegen de ruiten wil gooien of met een voorwerp de ruit kapot wil slaan, dan zorgt het veiligheidsschild van de folie ervoor dat de scherven op hun plaats blijven zitten. Er ontstaat dus geen doorgang. Dit zal inbrekers flink ontmoedigen!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Let op: Grijspaardt web- en multimedia design heet voortaan GWD Reclame. Een nieuwe naam, dezelfde hoge kwaliteit!
+