Indoor signing

Indoor signing bestaat uit vele verschillende soorten signing. Denk hierbij aan privacy folie, vloerstickers, bewegwijzering, anti inbraakfolie en/of interieur- en sfeerdecoratie.

Anti inbraakfolie

Veiligheidsfolie is raamfolie dat aan de binnenkant van een huis of gebouw op de ramen wordt aangebracht. Het raamfolie zorgt ervoor dat bij breuk het glas niet in scherven rond vliegt. Met dit glasfolie wordt in principe van gewoon glas veiligheidsglas gemaakt. Het veiligheidsfolie wordt dan ook vaak toegepast op ramen in klaslokalen van scholen. Ook de kinderopvang en het kinderdagverblijf kan met dit veiligheidsfolie van het merk Reflectiv veel letsel voorkomen!

Ook tegen inbraak of vandalisme!
Het veiligheidsfolie wordt niet alleen voor veiligheidsdoeleinden gebruikt, maar ook bijvoorbeeld tegen inbraak. Het wordt in de volksmond daarom ook wel anti inbraak folie of inbraakwerende folie genoemd. Zodra een persoon een steen tegen de ruiten wil gooien of met een voorwerp de ruit kapot wil slaan, dan zorgt het veiligheidsschild van de folie ervoor dat de scherven op hun plaats blijven zitten. Er ontstaat dus geen doorgang. Dit zal inbrekers flink ontmoedigen!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Raamfolie

Raamfolie is een raamfolie dat je bij heel veel bedrijven en woningen ziet! Van etalages tot badkamers en keukenramen. Het raamfolie heeft een strakke, moderne uitstraling. Het laat licht door, maar je kunt er lastig doorheen kijken.

Meer informatie? Neem contact met ons op!