Editable Text

Google Chrome gaat per juli 2018 alle sites zonder HTTPS als onveilig tonen

Vanaf Google Chrome versie 68, verwacht in juli 2018, toont de browser alle websites...

Invoering AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht....

SSL-Certificaten

SSL-certificaten verhogen veiligheid SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dit is een...

Editable Text

Webdesign

Wij bouwen unieke websites op maat tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Voertuigreclame

Met autobelettering zijn uw bedrijfsauto’s het rijdende visitekaartje van uw bedrijf.

Drukwerk

U kunt bij ons terecht voorzo wel huisstijl drukwerk als reclame drukwerk.

Textielbedrukking

Wij leveren en bedrukken diverse soorten bedrijfskleding in verschillende prijsklassen. 

Interieur signing

Met indoor signing creëer je voor ieder interieur een passende uitstraling.

Buitenreclame

Vergroot je zichtbaarheid door je huisstijl terug te laten komen rondom je bedrijfspand of winkel.

Last van de zon en warmte thuis of op kantoor?

Zonwerende glasfolie

Ramen zijn onmisbaar voor een prettig werkklimaat. Toch vormen zij een zwakke schakel bij de klimaatbeheersing van kantoorgebouwen en andere werkruimten. Zonwerende glasfolie combineert de goede eigenschappen van “een blik op de buitenwereld” met het oplossen van de nadelen, zoals te veel hinderlijke zonnewarmte.

Glasfolie werkt warmtewerend door reflectie van het zonlicht aan de buitenzijde, maar ook door absorptie van de zonne-energie blijft het binnenklimaat zeer aangenaam. 

UV-werende glasfolie

UV-werende glasfolie voorkomt verkleuring. Zonder ramen heeft een etalage weinig effect. Zonder daglicht is een aangenaam werkklimaat haast onmogelijk. De minder prettige aspecten van de zon worden dan graag voor lief genomen. Ultraviolette straling in het licht bijvoorbeeld is voor meer dan 90% verantwoordelijk voor verkleuring van de materialen.

Het monteren van de vrijwel onzichtbare UV-werende glasfolie vertraagt de verkleuring van uw kostbare interieur en de hiermee gepaard gaande hoge kosten van vervanging en versnelde afschrijving. UV-werende glasfolie kan worden gebruikt op al het glas van winkels, musea, kantoren, showrooms, opslag en in alle andere gebouwen waar kostbare goederen beschermd dienen te worden tegen het schadelijke zonlicht.

Veiligheids glasfolie

Veiligheid is een van de eerste vereisten bij toepassingen van glas als bouwmateriaal in kantoren, verpleeghuizen, winkels en industriële complexen. Speciaal voor toepassingen op glas hebben wij een sterke high-tech glasfolie die het glas de eigenschappen geeft van veiligheidsglas; Safety-film.

Veiligheids glasfolie is een volkomen heldere maar taaie polyester film, die voorzien is van een zeer sterke lijmlaag. Safety film vergroot de veiligheid in de omgeving van ruiten. Bij explosie of vandalisme voorkomt de glasfilm schade en letsel die rondvliegende scherven kunnen veroorzaken. Bovendien heeft de folie een brandvertragende werking. Door zijn sterkte en bindend vermogen is Safety-film ook inbraak vertragend.

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact met ons op!