TELEFOON

070 – 205 11 70

E-MAIL

info@gwd-reclame.nl

}
OPENINGSTIJDEN

Ma. – Vr. 09.00 – 17.00 uur

Last van de zon en warmte thuis of op kantoor?

Zonwerende glasfolie

Ramen zijn onmisbaar voor een prettig werkklimaat. Toch vormen zij een zwakke schakel bij de klimaatbeheersing van kantoorgebouwen en andere werkruimten. Zonwerende glasfolie combineert de goede eigenschappen van “een blik op de buitenwereld” met het oplossen van de nadelen, zoals te veel hinderlijke zonnewarmte.

Glasfolie werkt warmtewerend door reflectie van het zonlicht aan de buitenzijde, maar ook door absorptie van de zonne-energie blijft het binnenklimaat zeer aangenaam. 

UV-werende glasfolie

UV-werende glasfolie voorkomt verkleuring. Zonder ramen heeft een etalage weinig effect. Zonder daglicht is een aangenaam werkklimaat haast onmogelijk. De minder prettige aspecten van de zon worden dan graag voor lief genomen. Ultraviolette straling in het licht bijvoorbeeld is voor meer dan 90% verantwoordelijk voor verkleuring van de materialen.

Het monteren van de vrijwel onzichtbare UV-werende glasfolie vertraagt de verkleuring van uw kostbare interieur en de hiermee gepaard gaande hoge kosten van vervanging en versnelde afschrijving. UV-werende glasfolie kan worden gebruikt op al het glas van winkels, musea, kantoren, showrooms, opslag en in alle andere gebouwen waar kostbare goederen beschermd dienen te worden tegen het schadelijke zonlicht.

Veiligheids glasfolie

Veiligheid is een van de eerste vereisten bij toepassingen van glas als bouwmateriaal in kantoren, verpleeghuizen, winkels en industriële complexen. Speciaal voor toepassingen op glas hebben wij een sterke high-tech glasfolie die het glas de eigenschappen geeft van veiligheidsglas; Safety-film.

Veiligheids glasfolie is een volkomen heldere maar taaie polyester film, die voorzien is van een zeer sterke lijmlaag. Safety film vergroot de veiligheid in de omgeving van ruiten. Bij explosie of vandalisme voorkomt de glasfilm schade en letsel die rondvliegende scherven kunnen veroorzaken. Bovendien heeft de folie een brandvertragende werking. Door zijn sterkte en bindend vermogen is Safety-film ook inbraak vertragend.

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact met ons op!