Editable Text

Invoering AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht....

SSL-Certificaten

SSL-certificaten verhogen veiligheid SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dit is een...

Editable Text

Webdesign

Wij bouwen unieke websites op maat tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Voertuigreclame

Met autobelettering zijn uw bedrijfsauto’s het rijdende visitekaartje van uw bedrijf.

Drukwerk

U kunt bij ons terecht voorzo wel huisstijl drukwerk als reclame drukwerk.

Textielbedrukking

Wij leveren en bedrukken diverse soorten bedrijfskleding in verschillende prijsklassen. 

Interieur signing

Met indoor signing creëer je voor ieder interieur een passende uitstraling.

Buitenreclame

Vergroot je zichtbaarheid door je huisstijl terug te laten komen rondom je bedrijfspand of winkel.

Vanaf Google Chrome versie 68, verwacht in juli 2018, toont de browser alle websites zonder SSL certificaat (https verbinding) als onveilig.

Wat wijzigt er precies?

Vanaf juli 2018 zal er in de browser Google Chrome een waarschuwing getoond worden op alle pagina’s die niet beschikken over een SSL-certificaat en daardoor dus geen beveiligde HTTPS verbinding gebruiken.

Vanaf januari 2017 voert Google Chrome deze wijzigingen geleidelijk door. Chrome waarschuwt sindsdien bij webpagina’s die via een onversleutelde HTTP-verbinding persoonlijke gegevens zoals wachtwoorden en creditcardgegevens verwerken. En sinds oktober 2017 wordt er gewaarschuwd bij alle pagina’s met onbeveiligde invulvelden. Deze wijziging is een volgende stap in het streven van Google naar HTTPS als standaard voor alle websites. Google Chrome heeft wereldwijd een marktaandeel van ruim 55%.

Hoe voorkom ik de waarschuwingen op mijn site?

Om te voorkomen dat Google Chrome de bezoekers van je site toont dat de website mogelijk onveilig is, heb je een HTTPS verbinding nodig. Het installeren van een SSL certificaat op de server zorgt hier voor. Voor een juiste werking van een SSL certificaat dienen er vaak een aantal wijzigingen aan een website te worden gemaakt om ‘duplicate content’ te voorkomen. Duplicate content zijn website onderdelen die nog buiten de HTTPS verbinding om ingeladen worden.

Websites die wel een veilige HTTPS-verbinding hebben, worden in de adresbalk van Chrome al gemarkeerd met een groen slotje en het woord ‘Veilig’.

Betrekking SSL Certificaten op de AVG

Onder de AVG / GDPR (beter bekend als de privacywet) ben je verplicht om te zorgen voor een optimale beveiliging van persoonsgegevens. Sla je formulieren of (nieuwsbrief-) aanmeldingen op via je site? Dan is een SSL certificaat (HTTPS) verplicht. Uiteraard geldt dit ook voor alle webshops.

Hoe kom ik aan een SSL certificaat?

Het verkrijgen van een SSL certificaat is afhankelijk van waar je website gehost is. Heb je jouw hosting lopen bij GWD Reclame dan hebben wij diverse mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een passend advies.