Editable Text

Google Chrome gaat per juli 2018 alle sites zonder HTTPS als onveilig tonen

Vanaf Google Chrome versie 68, verwacht in juli 2018, toont de browser alle websites...

Invoering AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht....

SSL-Certificaten

SSL-certificaten verhogen veiligheid SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dit is een...

Editable Text

Autobelettering Den Haag

Autobelettering is de ideale manier om de hele stad kennis te laten maken met uw bedrijf. Reclame met een bereik zover als uw benzine tank. Voordat uw auto daadwerkelijk onder handen wordt genomen zal er een digitaal ontwerp aan u worden voorgesteld. Mocht u zelf een ontwerp willen maken dan is dit geen probleem, wij kunnen u de lijntekening van vrijwel iedere auto aanleveren waarmee u aan de slag kunt.

Autobelettering Den Haag

Pas nadat het digitale ontwerp is goedgekeurd gaan wij over tot de daadwerkelijke montage. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het beletteren van auto’s is geen uitdaging voor ons te gek. Wij zitten graag eens met u om tafel om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Met de juiste autobelettering heeft u een marketingmiddel in handen met een groot bereik dat jarenlang mee gaat. Uiteraard werken wij uitsluitend met hoogwaardige foliemerken die zijn kwaliteit in de loop der jaren hebben bewezen. Bij Grijspaardt web- en multimedia design streven wij naar een snelle en persoonlijke manier van zaken doen. Heeft u vragen over autobelettering? Neem dan contact met ons op!

Autobelettering

Met autobelettering zijn uw bedrijfsauto’s het rijdende visitekaartje van uw bedrijf. Of het nu gaat om een enkele auto, aanhangers, vrachtwagens of zelfs hele wagenparken. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Wij ontwerpen, produceren en monteren uw autobelettering in eigen huis. Van eenvoudige teksten tot full colour.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wrappen

Carwrapping is met behulp van speciale vinylfolie het bestickeren van een complete auto (of deel) dusdanig dat er een complete nieuwe look ontstaat. Wij werken met speciale wrapfolie die door 3M en Avery ontwikkeld is en extreem vervormbaar is. Deze folie kunnen wij daarom over de meest complexe vormen plakken zoals o.a. de motorkap, spiegels, bumpers en dergelijke.

Op de foto is de gehele motorkap van een Fiat Talento voorzien van een Carbon wrapfolie.
Meer informatie? Neem contact met ons op!

Autoruiten tinten en blinderen

Een van de voordelen van blinderende folie is de warmte werende werking, de extra privacy die de inzittenden krijgen of omdat het een mooie toevoeging aan de auto is. Wij bieden verschillende tinten om uit te kiezen, namelijk met 5, 15, 20, 30, 35, 50 en 70% lichtdoorlaatbaarheid. Hierdoor kunt u zelf kiezen hoe uw auto eruit komt te zien en welke tint het best past bij uw wens/vraag. Hoe lager het percentage hoe minder licht de folie doorlaat.

Bekijk hier enkele van de door ons bestickerde auto’s