Editable Text

Google Chrome gaat per juli 2018 alle sites zonder HTTPS als onveilig tonen

Vanaf Google Chrome versie 68, verwacht in juli 2018, toont de browser alle websites...

Invoering AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht....

SSL-Certificaten

SSL-certificaten verhogen veiligheid SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dit is een...

Editable Text

GWD Reclame, klantvriendelijk en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding 

GWD staat voor Grijspaardt Webdesign & Drukwerk en heeft ruim 20 jaar ervaring in de print en sign industrie en is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites en het ontwerpen en realiseren van allerhande reclame- en promotiedrukwerk. GWD Reclame is sinds 2008 gemakkelijk te bezoeken op Zuiderparklaan 204 te Den Haag. Waar u bij anderen een afspraak moet maken of uitsluitend contact heeft via de e-mail, kunt u bij GWD Reclame vrijblijvend binnenstappen voor vragen of informatie.

Meedenkend en flexibel tegen een hele goede prijs

Het is prettig samenwerken met Steffen. Hij ontwerpt en produceert, maar denkt ook mee over het te bereiken resultaat. Daarbij begrijpt hij ook uitstekend dat alles natuurlijk ‘gister’ klaar moet zijn. Hij levert snel en denkt uit mogelijkheden i.p.v. problemen. Al met al krijg je bij Steffen meer dan je voor de prijsstelling zou mogen verwachten!

Dennis de Wit

Eigenaar, Dynamic Telecom

De service was vriendelijk, transparant en nuttig.

Wij hebben de laatste tijd 3 keer GWD gebruikt; voor flyers, stickers en een boek. Iedere keer tot onze grote tevredenheid. Er is goed geluisterd naar onze wensen, professioneel advies gegeven en alles is keurig en op tijd afgeleverd. De service was vriendelijk, transparant en nuttig. GWD deed extra moeite en dat waarderen wij. Wij bevelen hun service van harte aan!

Julie Kennedy

Office Manager, Vakbond van Ministerie van Buitenlandse Zaken

Goed resultaat, Goede prijs, Snelle service

Steffen is een man waar je van op aan kunt, staat altijd voor me klaar en geen opdracht is hem teveel. Geen moment spijt gehad dat ik hem de websites voor mijn bedrijven heb laten ontwerpen.

Ingrid de Klerck

Eigenaar, Ingrid de Klerck Medisch Pedicure

Kwaliteit voor een alleszins redelijke prijs

Mijn oog is in eerste instantie op Steffen gevallen omdat ik goede ervaringen heb met de winkel van z’n ouders.
Nu blijkt dat ook hij z’n vak verstaat: op korte termijn heeft hij voor mij een prachtige en perfect functionerende website gemaakt. Bovendien levert hij kwaliteit voor een alleszins redelijke prijs.

Aarnoud de Groen

Eigenaar, Organist