Editable Text

Google Chrome gaat per juli 2018 alle sites zonder HTTPS als onveilig tonen

Vanaf Google Chrome versie 68, verwacht in juli 2018, toont de browser alle websites...

Invoering AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht....

SSL-Certificaten

SSL-certificaten verhogen veiligheid SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dit is een...

Editable Text

DTP & Vormgeving

Ontwerpen van drukwerk

U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen van uw drukwerk. Heeft u een huisstijl dan verwerken wij deze netjes in het ontwerp. Heeft u geen huisstijl? Geen probleem, dan bespreken we samen wat uw wensen en eisen zijn voor het drukwerk. Uiteraard houden we hierbij ook rekening met het doel van het drukwerk.

De kosten van het ontwerpen van drukwerk wordt per uur berekend. Wij geven van te voren een indicatie van het aantal uren of spreken een vaste prijs af. Wanneer we sneller klaar zijn als ingeschat dan brengen we uiteraard minder in rekening. Wij werken met de volgende tarieven:

  • Standaard tarief: € 70,00 per uur (ex btw). Je hebt geen directe haast met het ontwerp, wanneer het ontwerp volgende week klaar is ben je tevreden.
  • Snel tarief: € 95,00 per uur (ex btw). Je wilt graag binnen drie werkdagen het ontwerp voor je drukwerk klaar hebben.
  • Spoed tarief: € 125,00 per uur (ex btw). Je hebt zo snel mogelijk, binnen 24 uur, een ontwerp nodig. Wanneer u kiest voor het spoed tarief zullen onze vormgevers ook buiten kantoortijden voor u verder werken om u z.s.m. van dienst te kunnen zijn.

Wij werken met een vaste planning waardoor wij op voorhand kunnen aangeven wanneer wij een ontwerp voor u klaar kunnen hebben.

 

Aanpassen drukbestanden

Wellicht ben je zelf creatief, maar heb je moeite met het voldoen aan drukwerkspecificaties zoals afloop, kleurprofielen, lettercontouren, etc. Lever je bestanden bij ons aan en wij maken je bestand klaar om te drukken. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je een kleine aanpassing nodig hebt in een bestaand ontwerp. Bijvoorbeeld als je een ontwerp al eerder hebt gebruikt en er nu een andere tekst en/of afbeelding op wilt hebben. Als je ons de (PDF) bestanden stuurt die de vorige keer gebruikt zijn, dan kunnen wij deze voor je aanpassen. Heb je geen digitale bestanden meer dan kunnen we het ontwerp ook voor je namaken.

Voor het aanpassen van drukbestanden werken wij met een ander tarief als bij het ontwerpen van drukwerk, omdat we het creatieve proces hierbij kunnen overslaan.

  • Normaal tarief: € 50,00 per uur (ex btw)
  • Snel tarief: € 75,00 per uur (ex btw)
  • Spoed tarief: € 95,00 per uur (ex btw)