Editable Text

Google Chrome gaat per juli 2018 alle sites zonder HTTPS als onveilig tonen

Vanaf Google Chrome versie 68, verwacht in juli 2018, toont de browser alle websites...

Invoering AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht....

SSL-Certificaten

SSL-certificaten verhogen veiligheid SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dit is een...

Editable Text

Aanpassen drukbestanden

Wellicht ben je zelf creatief, maar heb je moeite met het voldoen aan drukwerkspecificaties zoals afloop, kleurprofielen, lettercontouren, etc. Lever je bestanden bij ons aan en wij maken je bestand klaar om te drukken. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je een kleine aanpassing nodig hebt in een bestaand ontwerp. Bijvoorbeeld als je een ontwerp al eerder hebt gebruikt en er nu een andere tekst en/of afbeelding op wilt hebben. Als je ons de (PDF) bestanden stuurt die de vorige keer gebruikt zijn, dan kunnen wij deze voor je aanpassen. Heb je geen digitale bestanden meer dan kunnen we het ontwerp ook voor je namaken.

Voor het aanpassen van drukbestanden werken wij met een ander tarief als bij het ontwerpen van drukwerk, omdat we het creatieve proces hierbij kunnen overslaan.

 

  • Normaal tarief: € 50,00 per uur (ex btw). Je hebt geen directe haast met de bestanden. 
  • Snel tarief: € 75,00 per uur (ex btw). Er is gepaste haast. Wij zorgen er voor dat de bestanden binnen drie werkdagen gereed zijn.
  • Spoed tarief: € 95,00 per uur (ex btw). Je hebt de bestanden z.s.m. nodig. Wij gaan direct aan de slag en werken waar nodig door buiten kantoortijden om de bestanden direct in orde te maken.