TELEFOON

070 – 205 11 70

E-MAIL

info@gwd-reclame.nl

}
OPENINGSTIJDEN

Ma. – Vr. 09.00 – 17.00 uur

Ontwerpen van drukwerk

U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen van uw drukwerk. Heeft u een huisstijl dan verwerken wij deze netjes in het ontwerp. Heeft u geen huisstijl? Geen probleem, dan bespreken we samen wat uw wensen en eisen zijn voor het drukwerk. Uiteraard houden we hierbij ook rekening met het doel van het drukwerk.

De kosten van het ontwerpen van drukwerk wordt per uur berekend. Wij geven van te voren een indicatie van het aantal uren of spreken een vaste prijs af. Wanneer we sneller klaar zijn als ingeschat dan brengen we uiteraard minder in rekening. Wij werken met de volgende tarieven:

  • Standaard tarief: € 70,00 per uur (ex btw). Je hebt geen directe haast met het ontwerp, wanneer het ontwerp volgende week klaar is ben je tevreden.
  • Snel tarief: € 95,00 per uur (ex btw). Je wilt graag binnen drie werkdagen het ontwerp voor je drukwerk klaar hebben.
  • Spoed tarief: € 125,00 per uur (ex btw). Je hebt zo snel mogelijk, binnen 24 uur, een ontwerp nodig. Wanneer u kiest voor het spoed tarief zullen onze vormgevers ook buiten kantoortijden voor u verder werken om u z.s.m. van dienst te kunnen zijn.

Wij werken met een vaste planning waardoor wij op voorhand kunnen aangeven wanneer wij een ontwerp voor u klaar kunnen hebben.