Portfolio

Op dit moment werken wij hard aan ons portfolio. Enkele voorbeelden van door ons opgeleverde websites kunt u hier onder vinden.

Arnold Taal Makelaardij

Voor Arnold Taal Makelaardij hebben wij een WordPress website ontworpen. Binnen het Open Source WordPress systeem hebben wij een op maat gemaakte huizen module geprogrammeerd waarmee Arnold Taal Makelaardij hun woningaanbod eenvoudig kan invoeren en op een overzichtelijke manier kan presenteren richting de website bezoekers. Met deze woning module heeft Arnold Taal Makelaardij een eigen ‘Funda’.

Buis Woningmarktconsultancy

Voor BUIS Woningmarktconsultancy hebben wij een eenvoudige WordPress website in elkaar gezet. Het perfecte voorbeeld van een online visitekaart waarmee BUIS kan laten zien wie zij zijn, wat ze doen en hoe de bezoeker met hen in contact kan komen. BUIS is tevens in staat om de website bij te werken zonder dat zij verstand hoeven te hebben van programmeertalen.

AJ Sports Den Haag

Voor AJ Sports Den Haag hebben wij een WordPress website ontworpen. Binnen het Open Source WordPress systeem hebben wij een webshop geïnstalleerd d.m.v. Woocommerce waarmee AJ Sports het gehele assortiment ook online kan aanbieden. Voor AJ Sports hebben wij alle instellingen en betaalmogelijkheden geprogrammeerd en maakt het systeem automatisch facturen en pakbonnen aan.

Old Dutch Pottery

Voor de Old Dutch Pottery hebben wij een Woocommerce webshop ontwikkelt waarmee een gevarieerd aanbod aan kunstvoorwerpen aangeboden kan worden. Het gehele assortiment kan worden afgerekend met o.a. Ideal en Paypal. Het systeem maakt gebruikt van verschillende verzendkosten gebaseerd op de bestemming van het product en het gehele bestelproces is meertalig door te lopen.

Autobelettering