Editable Text

Google Chrome gaat per juli 2018 alle sites zonder HTTPS als onveilig tonen

Vanaf Google Chrome versie 68, verwacht in juli 2018, toont de browser alle websites...

Invoering AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht....

SSL-Certificaten

SSL-certificaten verhogen veiligheid SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dit is een...

Editable Text

Webdesign

Wij bouwen unieke websites op maat tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Voertuigreclame

Met autobelettering zijn uw bedrijfsauto’s het rijdende visitekaartje van uw bedrijf.

Drukwerk

U kunt bij ons terecht voorzo wel huisstijl drukwerk als reclame drukwerk.

Textielbedrukking

Wij leveren en bedrukken diverse soorten bedrijfskleding in verschillende prijsklassen. 

Interieur signing

Met indoor signing creëer je voor ieder interieur een passende uitstraling.

Buitenreclame

Vergroot je zichtbaarheid door je huisstijl terug te laten komen rondom je bedrijfspand of winkel.

Portfolio

Op dit moment werken wij hard aan ons portfolio. Enkele voorbeelden van door ons opgeleverde websites kunt u hier onder vinden.

Arnold Taal Makelaardij

Voor Arnold Taal Makelaardij hebben wij een WordPress website ontworpen. Binnen het Open Source WordPress systeem hebben wij een op maat gemaakte huizen module geprogrammeerd waarmee Arnold Taal Makelaardij hun woningaanbod eenvoudig kan invoeren en op een overzichtelijke manier kan presenteren richting de website bezoekers. Met deze woning module heeft Arnold Taal Makelaardij een eigen ‘Funda’.

Buis Woningmarktconsultancy

Voor BUIS Woningmarktconsultancy hebben wij een eenvoudige WordPress website in elkaar gezet. Het perfecte voorbeeld van een online visitekaart waarmee BUIS kan laten zien wie zij zijn, wat ze doen en hoe de bezoeker met hen in contact kan komen. BUIS is tevens in staat om de website bij te werken zonder dat zij verstand hoeven te hebben van programmeertalen.

AJ Sports Den Haag

Voor AJ Sports Den Haag hebben wij een WordPress website ontworpen. Binnen het Open Source WordPress systeem hebben wij een webshop geïnstalleerd d.m.v. Woocommerce waarmee AJ Sports het gehele assortiment ook online kan aanbieden. Voor AJ Sports hebben wij alle instellingen en betaalmogelijkheden geprogrammeerd en maakt het systeem automatisch facturen en pakbonnen aan.

Lovely Mail

Voor Lovely Mail hebben wij een Woocommerce webshop ontwikkelt waar zij de laatste mode aanbieden tegen een betaalbare prijs. Wij hebben wij onder andere op maat gemaakt actie buttons ingebouwd welke uitstekend passen binnen de huisstijl. De order bevestigingen hebben wij dusdanig aangepast dat deze perfect aansluiten op het voorraadbeheer op hun fysieke locatie.

Old Dutch Pottery

Voor de Old Dutch Pottery hebben wij een Woocommerce webshop ontwikkelt waarmee een gevarieerd aanbod aan kunstvoorwerpen aangeboden kan worden. Het gehele assortiment kan worden afgerekend met o.a. Ideal en Paypal. Het systeem maakt gebruikt van verschillende verzendkosten gebaseerd op de bestemming van het product en het gehele bestelproces is meertalig door te lopen.

Coco Bango Restaurant

Voor traditioneel Perzisch restaurant Coco Bango hebben wij een website ontwikkelt waarop het volledige menu in te zien is. De website is voorzien van prachtige foto’s van de lekkerste Perzische gerechten. Uiteraard is de website responsive zodat hij ook vanaf een mobiele telefoon goed wordt weergegeven. Met diverse call to action buttons is reserveren een fluitje van een cent.

Autobelettering

Logo ontwerp