Editable Text

Google Chrome gaat per juli 2018 alle sites zonder HTTPS als onveilig tonen

Vanaf Google Chrome versie 68, verwacht in juli 2018, toont de browser alle websites...

Invoering AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht....

SSL-Certificaten

SSL-certificaten verhogen veiligheid SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dit is een...

Editable Text

Werkwijze

Op deze pagina staat onze werkwijze beschreven voor onze verschillende diensten. Mocht u nog vragen hebben, of een voorstel hebben voor een aangepaste werkwijze, dan kunt u via mail of telefoon contact met ons opnemen.

Webdesign

Stap 1: Het aangeven van uw wensen en eisen
Voordat wij voor u aan de slag kunnen gaan is het belangrijk dat wij weten welke wensen en eisen u voor uw website heeft. Tevens is het belangrijk om een idee te hebben welke stijl en uitstraling u uw website wilt meegeven. Om achter uw wensen en eisen te komen hebben wij een vragenlijst opgesteld welke u vooraf in dient te vullen. Deze vragenlijst kunt u hier downloaden.

Stap 2: Het opstellen van een offerte
Op basis van de ingevulde vragenlijst stellen wij een offerte voor u op. Wanneer u akkoord gaat met de offerte dient 50% van het totaalbedrag voorafgaand aan de opdracht te worden voldaan. De overige 50% dienen voldaan te worden zodra de website gereed. Na ontvangst van het volledige bedrag zullen wij overgaan tot oplevering en plaatsen wij de website online.

Stap 3: Website ontwerp
Nadat u alle benodigde gegevens (logo’s, huisstijl, teksten, etc.) heeft aangeleverd zullen wij u een ontwerp voorstel doen. Aan de hand van dit ontwerp kunt u aangeven of u nog enkele wijzigingen doorgevoerd zou willen hebben.

Stap 4: Website realisatie
Nadat het website ontwerp door u is goedgekeurd zullen wij overgaan tot de werkelijke realisatie van de website. Wanneer u gekozen heeft voor bijvoorbeeld WordPress zullen wij het ontwerp koppelen aan het content management system.

Stap 5: Garantie en ondersteuning
Na oplevering van uw website geven wij 6 maanden garantie op de technische werking van de website. Technische mankementen die aan de website ontstaan als gevolg van server updates, nieuwe versies, etc. zullen wij binnen deze 6 maanden kosteloos voor u repareren. Uiteraard bent u ook na deze 6 maanden welkom voor ondersteuning of vragen.

Grafisch ontwerp & drukwerk

Stap 1: Het aangeven van uw wensen en eisen.
Om een exacte offerte uit te brengen is het van belang te weten wat voor soort drukwerk u nodig heeft. Denk hierbij aan bijvoorbeeld specificaties zoals het formaat, aantal en de gewenste kwaliteit van het materiaal.

Stap 2: Het opstellen van een offerte.
Op basis van alle vastgestelde wensen en eisen zullen wij een offerte uitbrengen.

Stap 3: Het verzamelen van de content
Wanneer u akkoord gaat met de offerte is het van belang dat u de benodigde informatie zoals uw logo, teksten en eventueel uw huisstijl aanlevert.

Stap 4: Grafisch ontwerp
Op basis van de vastgestelde wensen en eisen en de aangeleverde content zullen wij overgaan tot het ontwerpen van een eerste digitale versie van het benodigde drukwerk. Nadat het ontwerp aan u is voorgesteld kunt u uw opmerkingen en aanpassingen aangeven welke wij vervolgens zullen doorvoeren in het ontwerp.

Stap 5: Drukwerk realiseren
Nadat de digitale proefdruk volledig naar wens is en door u goedgekeurd zal het drukwerk gerealiseerd worden.
Wanneer het drukwerk onverhoopt, om welke reden dan ook, niet naar wens is, dient u dit binnen 5 werkdagen na ontvangst van het drukwerk te melden.